marți, 17 ianuarie 2012

Încotro mergi ?

Nu, n-a pierdut nimic şi nici nu o să pierdă , nu o să pierdă nimic important . Şi ştii de ce? Pentru că ceaa ce contează va şti exact cum să rămână acolo unde îi este locul într-un fel sau altul.

Nu-şi face griji legat de tine, ştie că vei rămâne acolo, chiar dacă nu te caută să-ţi spună fiecare lucru care o frământă, chiar dacă nu o suni în miez de noapte din cauza unui coşmar sau a unei presimţiri, chiar dacă nu puteţi împărtaşi fiecare fericire, eşti acolo...ştie cum sa te gasescă.

Te-ai întrebat vreodata cum poţi pierde ceva ce nu ai avut niciodată?

Recent i-a răsărit în minte intrebarea asta. A întors-o pe toate feţele încercând să găsescă un răspuns, schimbând ceva-ul in obiect, personă sau sentiment, de la material la imaterial...răspunsul a fost aproape similar in majoritatea cazurilor, depinzând doar de incărcătura emoţionala la care supune subiectul.

Evident că după ce a realizat acest lucru s-au ivit incă o mie de întrebări, una mai complicată decât cealaltă. A încercat să răspundă la câteva, a încercat să găsescă soluţii, în zadar însă. Nu a reuşit decât să intre intr-o ceaţă mai densă decât cea de care fugea. Calea către răspuns a devenit mai lungă şi mai complexă decât se aştepta. Ajunsă într-un loc uriaş dar gol, cu milioane de posibilităţi şi incertitudini, nu vrea decât să se întoarcă la ce a avut, refugiul şi confortul creat de nepăsare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu